18 d’octubre 2010

L'AGUSTINET A LA XARXA

A partir del proper número, l'Agustinet, la revista que des de fa 10 anys trimestre rera trimestre ens ha estat informant de tots els esdeveniments que han anat passant a l'escola i que té la seva principal riquesa en la participació dels alumnes des de P-3 fins a 6è i que sempre ha tingut tan bona acceptació per part de tots el que formen l'entorn educatiu i social de l'escola, es posa al dia i entra a la xarxa. Cada trimestre la podreu trobar en aquest bloc, des d'on la podreu consultar, descarregar, imprimir o enviar-la per correu a qui vulgueu, també podreu consultar les revistes anteriors. Esperem que en aquest canvi l'Agustinet continuï representant l'eina principal d'informació entre tots els que formen part d'alguna manera de l'Escola Mestre Agustí Barberà.

1 comentari:

  1. El meu comentari respon a l'escrit de " La Veu de l'A.M.P.A. de l'AGUSTINET nº 33, desembre-2010.
    Sra. Directora i grup de treball que formeu part de l'Escola Agustí Barberà.
    Ha arribat a les meves mans la revista de l'Agustinet, una revista molt maca, per cert, és una molt bona forma de fer arribar a totes les famílies de que hi ha un col.lectiu molt maco de professionals amb els que els nens treballen i es senten agust a l'escola, mentre aprenen, apart de llegua, mates o deport a tenir una conducta social i uns valors humans que els acompanyaràn la resta de la seva vida.
    Aquí la meva gran sorpresa quan he llegit l'apartat corresponent a l'AMPA, on, amb molt bona lletra m'ha semblat que els havia quedat "un regust amarg", que demanaven "respecte" i que es queixaven de "estar mal vistos quan hi ha alguna cosa que no agrada algú" (paraules textuals de l'AMPA). El que no m'ha quedat clar és si tota aquesta queixa era deguda a la consulta que un dia s'ens va ocórrer fer a alguns pares sobre el tema de les colònies subvencionades. Espero equivocarme ja que si fos així s'hauria fet per part de l'AMPA una interpretació tan distorcionada de la realitat que penso, en posteriors publicacions, l'escola hauria de verificar la certesa dels escrits de "La veu de l'AMPA" abans de permetre la seva publicació i posterior difusió.
    Tot va començar quan un grup de pares, portats per la il.lusio que suponia fer una activitat conjunta amb els nostres fills,com era portar-los dos díes a algún lloc de "colònies", sense podernos imginar que això podia significar una ofensa per a ningú, ni per al professorat, que estaven portant a cap la seva propia vaga ni per a la resta de pares o nens del centre.
    Vam informar-mos i ens van dir que hi havia una subvenció per a aquestes colònies i que si no es féien, aquesta, que ja estava donada, es perdia. El tema de la subvenció és el que requeria de la col.laboració de l'AMPA.
    Ens vam reunir amb ells i amb total cordialitat els vam explicar la nostra iniciativa a lo que ells ens van exposar els punts amb els que no estaven d'acort, ja que previament s'havien informat a direcció. No va haver en cap moment un intent de falta de respecte per la nostra part ni per la de'lls i no es va parlar mes del tema, per lo que, vist el resò posterior d'aquella reunió, em pregunto si no seria millor adreçar-nos a l'AMPA per escrit en el cas hipotètic que hi hagués alguna suposada propera consulta. Gràcies.
    UNA MARE.

    ResponElimina