12 d’abril 2011

LA HISTÒRIA DE LA HISTÒRIAUna de les activitats que duem a terme a l’hora d’alternativa en los xiquets de 6è és treballar el programa de filosofia 3/18 i un dels temes que més els ha motivat ha estat la historia de la historia. Malgrat la seva joventut tots tenien algun objecte al record, en història, dels quals en van escriure un relat. Aquí en teniu una mostra.EL MEU ANTIC PELUIX


Fa uns quants dies vaig perdre el meu antic peluix. El que m’agrada d’aquest peluix és el cotó fluix que conté a l’interior, sobre tot el cotó és de colors variats, i si apretes una mica fort sonarà una cançoneta molt alegre. Els meus pares m’han comprat un peluix molt horrible,com el d’en Joan, és un amic meu molt desastre, jo només volia el meu peluix.

Un dia passejava pels carrers amb el meus amics i de sobte vaig vore una nena menuda que estava jugant amb un peluix molt igual que el meu ninot. Vaig anar corrents a preguntar d’on l’han portat, la seva mare m’ha dit que se l’ha trobat al parc de davant l’hospital. Vaig fer memòria i vaig recordar l’últim dia que vaig tenir el peluix, va ser quan vaig sortir a jugar amb els meus amics i el meu peluix, a jugar al parc de l’hospital!!!!!

Amal Aboutarik


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada